Jornades de tardor a Ares del Maestrat. Bolets, gastronomia i pastoreig

Carns, bolets, fruits secs, dolços … són només alguns dels ingredients de les jornades gastronòmiques de tardor qe ha organitzat Ares del Maestrat. Hi participen els restaurants Casa Sonia, l’hotel d’Ares i el Mesón el Coll. Per complementar les jornades gastronòmiques el dissabte 24 de novembre s’ha previst la xerrada “Mites i Dites al món dels bolets”, a càrrec de l’associació micològica de Castelló. Es desenvoluparà a les antigues escoles.
D’altra banda el diumenge 9 de desembre, a les 11h, tindrà lloc la Ruta del Pasturatge a càrrec de Julio Bayot i la gossa Espurna.

Anuncis
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda i properes activitats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s